KLUBILIIKMELE:
Nimi:
Kood:
Sisene
Otsi:
TOETAJAD:
PARTNERID:
 

Soome metalbänd Insomnium alustab oma Euroopa tuuri klubis Tapper. Erikülalisena kaasas Tribulation Rootsist.

30.10.2017

INSOMNIUM & TRIBULATION koos samal õhtul.

Soome metalbänd Insomnium alustab oma Euroopa tuuri klubis Tapper. Erikülalisena kaasas Tribulation Rootsist.

Neljapäeval, 15. märtsil alustab oma Euroopa tuuri Soome meloodilise death metali bänd Insomnium. Insomnium on Soome meloodilise death metali üks tuntumaid esindajaid. 

Diskograafia:
In the Halls of Awaiting (2002)
Since the Day It All Came Down (2004)
Above the Weeping World (2006)
Across the Dark (2009)
One for Sorrow (2011)
Shadows of the Dying Sun (2014)
Winter's Gate (2016)

Insomnium on:
Niilo Sevänen - vokaal / bass
Ville Friman - kitarr / vokaal
Markus Vanhala - kitarr
Markus Hirvonen - trummid

Tribulation on Rootsi death metali bänd, kes seob enda muusikat ka psühhedeelse roki ning gooti muusikaga. 

Diskograafia:
The Horror (2009)
The Formulas of Death (2013)
The Children of the Night (2015)

Tribulation on:
Adam Zaars - kitarr
Jonathan Hultén -kitarr
Johannes Andersson -vokaal, bass
Oscar Leander -trummid


Piletid Insomniumi ning Tribulationi kontserdile tulevad müügile reedel, 3. novembril kõigis Piletilevi müügipunktides ning Circle K teenindusjaamades hinnaga 28 eurot.
Piiratud hulk fännipileteid soodushinnaga 25 eurot saadaval pubis "Woodstock" ning klubis "Tapper"

Uksed üritusele avatakse kell 19:00
Üritus on vanusepiiranguta

www.insomnium.net
Insomnium
Tribulation (Official)

18.05.2015 - Moonspell & Dagoba Eestis (0)
 
© 2008-2009 Rockclub Tapper | Pärnu mnt. 158g | 11317 TALLINN | (+372) 654 7518 | info@tapper.ee